Aanvullingen op behandelingen

Ampul:

Een ampul bevat geconcentreerde werkstoffen waardoor de huid een flinke boost krijgt! De werkzame stoffen zijn speciale moleculen die dieper in de huid werken. Een ampul wordt daarom ook altijd aangepast op elk huidtype. Voor het beste resultaat kun je dit in een kuurvorm gebruiken voor thuis, aan het begin van een nieuw seizoen.

Speciaal masker:

Een speciaal masker kan een vliesmasker op rubbermasker zijn omdat het wordt aangepast op het huidtype. Onder dit masker wordt een Lipolastin gel* aangebracht, deze gel zorgt voor het doorsluizen van de werkstoffen naar diepere huidlagen. Speciaal maskers kunnen alleen aangebracht worden in de salon.

Voor een nog beter resultaat kun je dit icm. een ampul gebruiken.


* Lipolastin gel:

Deze gel bevat liposomen die gevuld zijn met elastine. Het zijn holle, microscopische kleine vetbolletjes, waarin werkstoffen worden ingesloten. Deze liposomen kunnen doordringen naar de levende cellagen. Ze kunnen zowel leeg als gevuld gebruikt worden.

Manuele dermabrasie:

Manuele dermabrasie is een behandeling met zuivere microkristallen. Deze kristallen worden over de huid heen bewogen waardoor het bovenste laagje van de huid wordt verwijderd.

Het volgende kan bereikt worden;

♦ Het verbeteren van het huidoppervlak

♦ Het minder zichtbaar maken van oppervlakkige littekens of pigmentvlekken

♦ Het vervagen van fijne lijntjes in het gezicht

♦ Het verminderen van acne en overtollige talgproductie

♦ Verbeteren van de algehele conditie van de huid, zoals de doorbloeding, stofwisseling, structuur en teint van de huid.


Afhankelijk van het huidprobleem/huidtype is het belangrijk om regelmatig de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te krijgen. Dit zal binnen 10 tot 14 dagen zijn afhankelijk van het huidtype. We kunnen hierdoor de diepere huidlagen bereiken.

Na een dermabrasiebehandeling is de huid erg toegankelijk, daarom kunt u voor een nog beter resultaat ook gebruik maken van ampullen en speciaalmaskers.


Belangrijk!

Tijdens een kuur is het belangrijk dat u een sunblock gebruikt, tegen schadelijke UV-stralen.

Dit om pigmentatie te voorkomen.

0